[an error occurred while processing the directive]

Cantonament pentru arbitri

CAF_0020

În perioada 26-30 iunie, la Centrul de Pregătire al Selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă, se desfășoară un cantonament, la care participă 45 de arbitri-candidați la deservirea meciurilor în Divizia Națională, ediția 2017.

Cantonamentul este organizat de Comitetul de Arbitri al FMF, conducătorii căruia vor avea misiunea să examineze pregătirea fizică și teoretică a arbitrilor. Doar acei arbitri, care vor susține cu succes aceste teste, vor fi admiși să oficieze meciurile organizate sub egida FMF.

Cu un mesaj către participanții la cantonament a venit Nicolae Cebotari, Secretar General FMF.

La eveniment participă și Vítor Manuel Melo Pereira, Instructor FIFA. Oficialul portughez prezintă mai multe informații despre ultimile modificări făcute de International Football Association Board (IFAB) în Regulile Jocului.

Comitetul de Arbitri este reprezentat de către Oleg Berladean, Președinte, Vladimir Antonov, Vicepreședinte, Victor Stînă, Tudor Zaharii, Vlad Țurcan, membri ai Comitetului, Olga Tanscaia, Secretar, Valeriu Guțu, Natan Bartfeld, Iurie Smedu, Anatol Cojocari, instructori.

Săptămâna trecută stagiuni de pregătire au efectuat arbitrii-candidați la deservirea meciurilor în Diviziile „A” și „B”, dar și arbitrii femei.

[an error occurred while processing the directive]
[an error occurred while processing the directive]