[an error occurred while processing the directive]

Delegări UEFA

uefa-1618770000

UEFA ne-a comunicat delegările unor oficiali din Republica Moldova la jocuri oficiale internaţionale.

În Liga Campionilor, Vladimir ANTONOV va fi Observator de arbitri UEFA la meciul Beşiktaş Turcia – Leipzig Germania programat pe 26 septembrie pe stadionul “Beşiktaş Park” din Istanbul.

În cadrul aceleiași competiții, Ghenadie SCURTUL va lucra în calitate de Delegat UEFA la întâlnirea Anderlecht Belgia – Celtic Scoția care se va disputa pe 27 septembrie la stadionul “Constant Vanden Stock” din Brussels.

Igor ȘAȚCHI a fost desemnat Observator de arbitri UEFA, iar Ion ORLIC – al 4-lea oficial, la meciul Zimbru Moldova – Vllaznia Albania din cadrul Ligii Campionilor între tineret programat pe 26 septembrie la stadionul „Zimbru”.

Sergiu LISNIC va fi Delegat UEFA la partida CSKA Rusia – Man. United Anglia din cadrul Ligii Campionilor între tineret care va avea loc pe 27 septembrie la Moscova. În aceeași zi, întâlnirea Ludogorets Bulgaria – Željezničar Bosnia și Herțegovina va fi condusă de arbitrul moldovean Alexandru TEAN, care va fi ajutat de arbitrii asistenţi Dumitru CIOBANU și Anatolie BASIUL.

[an error occurred while processing the directive]
[an error occurred while processing the directive]