[an error occurred while processing the directive]

Se reia campionatul Moldovei

vlad_turcan

În ajunul reluării campionatului Moldovei la fotbal în Divizia Națională, Vlad Țurcan, Inspector federal FMF, a vorbit despre pregătirea arbitrilor.

“În conformitate cu planul de activitate, arbitrii moldoveni au efectuat un cantonament în Antalya (Turcia). În condițiile în care cerințele evoluează în fiecare an, apar reguli noi de joc, este foarte important să testăm potențialul fiecărui arbitru, atât la capitolul  fizic, cât și teoretic. Ca de obicei, arbitrii noștri au avut posibilitatea să deservească mai multe meciuri internaţionale, care îi vor ajuta să obţină o experienţă utilă în vederea partidelor din campionatul intern. Totodată, le urez mult succes arbitrilor în noul an fotbalistic” a declarat Vlad Țurcan, oficialul FMF responsabil de lucrul cu arbitrii.

“În scopul îmbunătățirii nivelului de arbitraj, de asemenea vom organiza seminare comune cu participarea arbitrilor și observatorilor. Cele mai dificile momente vor fi analizate în detalii, iar apoi fazele de joc vor fi discutate și explicate” a mai subliniat Vlad Țurcan.

[an error occurred while processing the directive]
[an error occurred while processing the directive]